Brink's Paystation

Breadcrumbs

Brink's Paystation

Dé gesloten kassa oplossing voor in je zaak

Brink's Paystation

BRINK’S PAYSTATION, HET GESLOTEN-KASSA-SYSTEEM VOOR IN JE ZAAK.

De Brink’s Paystation vervangt alle handmatige activiteiten en verwerking van contant geld aan de kassa. Dit brengt meer gemak en veiligheid voor de kassamedewerkers. De klant voert zelf biljetten of munten in, en wisselgeld wordt automatisch teruggegeven. De medewerker kan zelf niet bij het geld. Kasopmaak én kasverschillen zijn verleden tijd. Bovendien is de Paystation beveiligd met een inktcassette.

Web Content Tags

VEILIGHEID

Het openen van de winkel is eenvoudiger en veiliger geworden. Er zijn geen twee personen meer nodig om bij winkelopening de kluis te openen, waar bijvoorbeeld je kassa-lade en (wissel)geld ligt. Dat is veiliger, en het levert je ook tijdsbesparing op. Brink’s Paystation is een gesloten systeem: er kan niemand aan het geld, ook niet onder dwang. Alleen Brink’s kan de kluis openen en heeft toegang tot de waarden. Bovendien zit er inktbeveiliging in.

HOE HET WERKT? HEEL SIMPEL.

De klant voert zelf biljetten en munten in, en wisselgeld wordt automatisch teruggegeven. Zodra de Paystation vol raakt wordt deze automatisch geleegd door Brink’s. De handeling gebeurt binnen een minuut. Als kassamedewerker hoef je geen geld uit de kassa’s meer te tellen. Dat scheelt enorm. Via het klantenportaal kun je ook online rapporten inzien. Indien gewenst kan Paystation worden gekoppeld aan jouw POS-kassasysteem. Bovendien wordt het geld dagelijks bijgeschreven op je rekening.

VOORDELEN

- Geen tijd kwijt aan tellen en opmaken kassa
- Geen contact meer met cash
- Geen kasverschillen. Inzicht in geldstromen
- Full Service: dynamische dienstverlening, automatisch legen door Brink’s zelf
- Inktbeveiliging
- Dagelijkse bijschrijving van het aangemelde bedrag
- Meer tijd voor je klanten

PAYSTATION

€ 525.00 per maand
+ 8 cent per afgestort biljet (incl. inkt, same day value en servicing, excl. portal)