Asset Publisher

JE SEALBAG SNEL EN EFFECTIEF VULLEN

JE SEALBAG SNEL EN EFFECTIEF VULLEN

Werknemer van Brink's

We zien in onze telcentrales dat sealbags op zoveel verschillende manieren gevuld worden: stapels biljetten met elastieken, paperclips, gevouwen briefjes, Post-it’s met tekst en meer. Wist je dat meer dan 30% van onze sealbags daarmee inefficient gevuld zijn.

Ordenen en sorteren van alle biljetten en munten kost flink wat tijd en geld. En alle extra bindmaterialen zorgen bij ons nodeloos voor een flinke berg afval. Dat kan efficiënter. Help om samen het afval te verminderen en tijd besparen met onderstaande tips.

  • Maak van je bankbiljetten één nette stapel, zonder vouwen. Biljetwaarde maakt niet uit, onze sorteermachine herkent alles zolang het maar ongevouwen wordt ingevoerd.
  • Steek de stapel biljetten in de lengte in de sealbag. En klaar!

Al je extra maatregelen om het geld te bundelen zijn dus niet nodig.

Je geld staat er helaas niet sneller door op je rekening, maar je helpt ons en het milieu er flink mee. En het scheelt jou tijd en moeite.

Meer uit onze bibliotheek met inzichten:

MOET JE ALS RETAILER NOG INVESTEREN IN CASH?

Betalingen verlopen steeds vaker digitaal en het winkelpubliek wordt steeds handiger: contactloos of met je smartphone betalen is helemaal niets bijzonders meer. Een vraag die bij veel retailers dus speelt is: ‘moet ik nog wel investeren in cash?’ In deze blog zet sales manager Jeroen Schepens een aantal overwegingen op een rij.

Read More

DE VOORDELEN VAN BRINK'S COLLECT LIGHT VOOR ONDERNEMERS

Een efficiëntere geldstroom, geen tijd meer kwijt aan afstorten, meer veiligheid en geen bankkosten. Daarnaast blijven de kosten voor het geldtransport inclusief geldverwerking en verzekering beperkt. Je kan maximaal 200 biljetten aan contant geld meegeven per transport (100 biljetten per sealbag).

Read More

WAT IS BRINK'S COLLECT LIGHT EN HOE WERKT HET?

Met Brink's Collect Light vervoert en verwerkt Brink's jouw contante geld veilig, efficiënt en snel. Speciaal voor ondernemers die geen risico meer willen lopen, door met cash over straat te moeten.

Read More