Agrégateur de contenus

DE VOORDELEN VAN BRINK'S COLLECT LIGHT VOOR ONDERNEMERS

DE VOORDELEN VAN BRINK'S COLLECT LIGHT VOOR ONDERNEMERS

Werknemer van Brink's

Een efficiëntere geldstroom, geen tijd meer kwijt aan afstorten, meer veiligheid en geen bankkosten. Daarnaast blijven de kosten voor het geldtransport inclusief geldverwerking en verzekering beperkt. Je kan maximaal 200 biljetten aan contant geld meegeven per transport (100 biljetten per sealbag).

Wij halen het contante geld op en binnen 2 werkdagen staat het hele bedrag op je bankrekening. Wisselgeld, extra transport of een storting van muntgeld regel je eenvoudig online via de gebruiksvriendelijke online klantenportal van Brink's. Als ondernemer heb je zo meer tijd voor je klanten.

Geldtransport voor ondernemers

Met Brink's Collect Light vult Brink's een gat in de markt. Veel ondernemers besteden nu nog veel tijd aan het storten van hun cash omzet bij de nachtkluis. Uit ons marktonderzoek blijkt dat winkeliers die tijd liever in de eigen zaak steken.

Daarnaast voelen veel ondernemers zich niet veilig als ze bij de nachtkluis zijn met hun cash. Brink's wil graag de veiligheid van ondernemers garanderen bij de verwerking van hun contante omzet, tegen een concurrerend tarief. Daarnaast bieden we daarmee ondernemers ook gemak.

Beproefd recept voor cash omzet in retail

Meer dan 10 jaar geleden ontwikkelden wij bij Brink's dit concept, speciaal voor ondernemers met een lage tot gemiddelde weekomzet in contant geld. Sindsdien is Brink's Collect Light uitgegroeid tot een veelgebruikte, volwassen dienstverlening die ondernemers veiligheid en flexibiliteit biedt.

Online via het Brink's klantportaal plan je waardetransporten in, bestel je wisselgeld en kan je zelfs locaties toevoegen en je administratie van eerdere transporten bekijken. Zo hoef je de deur dus niet meer uit om te storten!

Brink's Collect Light is het gemakkelijk en veilig geldtransport van Brink's. Speciaal voor ondernemers die geen risico meer willen lopen bij de bank.

Meer uit onze bibliotheek met inzichten:

EN TANT QUE DÉTAILLANT, FAUT-IL ENCORE INVESTIR EN CASH ?

Un groupe non négligeable de personnes préfère payer en espèces. En 2020, environ un tiers de toutes les transactions en Belgique se font faites en cash, malgré Corona. Et il ne s'agit pas seulement des personnes âgées.

Lire la suite

QU'EST-CE QUE BRINK'S COLLECT LIGHT ET COMMENT FONCTIONNE-T-IL ?

Met Brink's Collect Light vervoert en verwerkt Brink's jouw contante geld veilig, efficiënt en snel. Speciaal voor ondernemers die geen risico meer willen lopen, door met cash over straat te moeten.

Lire la suite

DÉPOSER DU CASH : UNE ACTIVITÉ QUI PREND DU TEMPS ? PLUS DU TOUT!

Je staat er niet altijd bij stil, maar het verwerken van cashbetalingen is een tijdrovende bezigheid. Zeker wanneer je nog zelf afstort bij de sealbagautomaat of nachtkluis. Enig idee hoeveel tijd je hieraan kwijt bent? Het kan gelukkig anders. Met RetailBox hoef je de deur niet meer uit. Je stort gewoon af in je eigen kluisje in de backoffice. Deze slimme oplossing van Brink’s kan je wel een paar uur per week opleveren.

Lire la suite